Verzenden & retourneren

 

Verzending

Xanic Jewelry hanteert geen verzendkosten vanaf 50 euro. Uw bestelling wordt netjes verpakt en verzonden via PostNL. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden, mits de producten op voorraad zijn.

 

Retourneren

Voor de bestellingen van Xanic Jewelry geldt een zichttermijn van 7 dagen vanaf de dag ná aflevering. Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het, ongedragen en in de originele verpakking retourneren.

Mocht het artikel om bepaalde reden beschadigd aankomen, vernemen wij dit graag binnen 24 uur per e-mail.

Uw bestelling kan geretourneerd worden;

  • binnen de zichttermijn van 7 dagen
  • als het artikel compleet is
  • in de originele staat en in de Xanic Jewelry verpakking
  • als aangetekende verzending, bijvoorbeeld via PostNL. Uiteraard kunt u het pakketje ook op de normale wijze verzenden, echter zijn wij dan niet verantwoordelijk voor het zoekraken van het pakketje. Wij adviseren daarom dan ook een aangetekende verzending. De pakketkosten zijn voor uw eigen rekening.
  • U kunt het pakketje retourneren op onderstaand adres:

Xanic Jewelry

Bruinvis 4

2673 CE  Naaldwijk

  • Geef uw retournering door via [email protected] en geef daarbij aan of u het artikel wenst om te ruilen of dat u uw aankoopbedrag terug wenst te ontvangen.

Uw aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending worden uiterlijk binnen 7 dagen aan u terugbetaald.

 

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en plaatst een nieuwe bestelling.

Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.