Over ons

Over ons
In 2005 is officieel het label Xanic Jewelry ontstaan, afgeleid van de namen Xander & Nicole (broer & zus). Doordat zij van kleins af aan hebben meegekeken in het atelier en later in de groothandel voor sieraden en onderdelen van hun moeder (Atelier Marie-José & Beadtinx), kwam zo, met aardig wat meegekregen creativiteit, Xanic tot stand. De sieraden van Xanic worden met passie ontworpen en geproduceerd en elk sieraad is met de hand gemaakt. Xanic Jewelry staat erop passende sieraden te maken die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

 

Bestellingen
Xanic doet haar uiterste best om bestellingen via de webshop, mits voor 15.00uur besteld, diezelfde dag nog te behandelen en indien op voorraad ook te verzenden. Alle bestellingen worden met zorg door Xanic behandeld en door PostNL bij u thuis bezorgd.

 

Tips
Alle artikelen van Xanic zijn met de hand gemaakt. Wij gaan met veel zorg met onze artikelen om en adviseren u om dit ook te doen. Gooi de artikelen niet neer, maar leg ze neer en vermijd contact met water en parfum om de kwaliteit te waarborgen.